Wat is een kleine beurt voor je auto eigenlijk?
Een kleine onderhoudsbeurt is standaard periodiek onderhoud (dit kan bijvoorbeeld jaarlijks zijn of na een bepaalde kilometerstand, afhankelijk van wat je het eerste bereikt).
Tijdens klein onderhoud word je auto op cruciale punten gecontroleerd. In elke kleine beurt wordt de motorolie en het motoroliefilter vervangen. Daarnaast kan een kleine beurt, afhankelijk van je auto en kilometerstand, aanvullend onderhoud bevatten.

Wat is aanvullend onderhoud bij een kleine beurt?
Aanvullend onderhoud is kilometer en/of tijdafhankelijk. Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter en de luchtfilter.

Waarom moet klein onderhoud uitgevoerd worden?
Het goed onderhouden van je auto zorgt ervoor dat je in een veilige en betrouwbare auto rijdt. Tijdig klein onderhoud verlengt de levensduur van je auto en voorkomt dat je voor extra (onvoorziene) reparatiekosten komt te staan. Wanneer moet een kleine beurt uitgevoerd worden? Wanneer de kleine beurt precies nodig is, hangt af van jouw type auto, de kilometerstand en het aantal kilometers die je per jaar rijdt.
Apk centre Krispijn beschikt over de informatie van autofabrikanten en kan je precies laten zien wat er voor jouw auto moet gebeuren en met welke kosten je rekening moet houden.

RDW APK logo

koffie machine
Klaar terwijl u wacht:

Bij kleine reparaties en apk keuringen is het mogelijk om te wachten tot uw auto klaar is onder het genot van een gratis kopje koffie.
Maak hiervoor een afspraak