Het zit Max even niet mee, dat mag duidelijk zijn. Na een schitterende start waarbij Max zich van zijn vijfde startpositie naar een heel mooie tweede plek naar voren knokt en in staat is om Botas met zijn normaal gesproken snellere Mercedes achter zich weet te laten. Niet alleen weet hij Botas achter zich te houden maar hij loopt ook op hem uit waarop teammaat Riciardo Botas het leven zuur probeert te maken. Voormalig teammaat Sainz gaat de fout in en ramt Massa van de baan. Safetycar... nadat die verdwenen is neemt Max al snel weer afstand van Botas tot electriciteit uit de auto van Max verwijnt en hij aan de kant komt te staan.
Zat ik op het puntje van mij stoel te kijken naar de race en begon ik te geloven in een fantastische prestatie van Max, zakte mijn belangstelling even volledig in. Natuurlijk was het een mooie race waarbij Vettel liet zien dat de babyfoon in de prullenbak is verdwenen, Riciardo die deed wat hij moest doen, zijn gratis verkregen podium plek pakken.
Riciardo is de man met de eeuwige smile op zijn gezicht en ook ditmaal kreeg hij door pech van Max een podiumplel in handen.
Max viel uit maar heeft wel kunnen laten zien dat het een verdomd goede courreur is.

RDW APK logo

koffie machine
Klaar terwijl u wacht:

Bij kleine reparaties en apk keuringen is het mogelijk om te wachten tot uw auto klaar is onder het genot van een gratis kopje koffie.
Maak hiervoor een afspraak